Le site en langue française est encore en construction, nous nous en excusons

Zelf doen of vakman inschakelen?


Kunt u Hydroment en onze afwerkproducten zelf aanbrengen of moet de vakman dat doen? Dit is een vraag die natuurlijk van uw eigen vaardigheden afhangt.
Er zijn veel klusjes in huis die u zelf uitstekend kunt doen en ook bij Hydromentproducten is dat het geval.

Maar ... goed “stukadoren” is nog een echt ambachtelijk vak. Er zijn maar heel weinig doe-het-zelvers die een woonkamer mooi strak kunnen pleisteren. Aan de andere kant kunnen handige doe-het-zelvers hun kelder wellicht zelf met Hydroment bepleisteren. Dit is dan misschien niet overal 100% waterpas en recht, maar voldoet uitstekend als mooie droge opslagruimte.

Als u zelf uw handen uit de mouwen wilt steken en wat geld wilt besparen kunt u ook misschien wel met de ­plakker/stukadoor een afspraak maken. Stukadoors hebben over het Général redelijk veel werk en zijn niet altijd gek op het ruwe werk zoals het afkappen van de oude pleisterlaag of ander voorwerk zoals het aanbrengen van de hechtlaag. Op die manier kan de vakman voor een mooie strakke afwerklaag zorgen.

Lees hier tips en trucs voor de vewerking

Hydromentproducten zijn over het Général niet moei­lijk aan te brengen. Het is feitelijk niets anders dan een ­cimentpleister met een toevoeging. Door de toevoeging is de verse mortel lichter en hecht beter en zorgt natuurlijk voor het onttrekken van het vocht aan de muur.

Vakmensen
Hydrosolf werkt samen met regionale bedrijven die de Hydromentproducten vakkundig kunnen aanbrengen. Hydrosolf begeleidt deze bedrijven en zorgt voor technische ondersteuning. Klik hier voor vakbedrijven.

Wenst u liever de opdracht te verstrekken aan uw eigen vertrouwde vakmensen? Dan kunnen deze vakmensen natuurlijk ook contact opnemen met Hydrosolf en zullen wij hen ook begeleiden en advies geven.
Als u zelf aan de slag wilt met onze producten dan is het belangrijk de gebruiksaanwijzing, technische fiche en indien beschikbaar het veiligheidsblad goed te bestuderen en te respecteren.

Experimenteren
Onze Duitse Fabricant houdt zich strikt aan de technische handleiding, wetenschappelijke onderzoeken en laboratoriumresultaten. Alleen bij het respecteren van deze voorschriften wordt volledige garantie verleend.
Dit terwijl Hydroment juist, dankzij zijn uitstekende eigenschappen, zich bij uitstek leent voor allerlei experimenten: kan Hydroment gebruikt worden in voegen, kan ik het afwerken met leemproducten, kan ik het gebruiken in een ruimte met hoge luchtvochtigheid zoals een vlindertuin en vele andere vragen bereiken ons.

De Duitse Fabricant is heel duidelijk: alles wat niet wetenschappelijk onderzocht is wordt niet gegarandeerd en ondersteund.

Toch willen wij als Hydrosolf graag meedenken met onze klanten. De unieke eigenschappen van ­Hydroment kunnen op veel meer gebieden worden ingezet. Met al onze kennis op gebied van natuurkundige en ­bouw­fysiologische processen proberen wij een zo goed mogelijk antwoord en advies te geven. Het spreekt voor zich dat wij bij dergelijke experimenten geen garantie kunnen bieden en ­geen aansprakelijkheid kunnen ­aanvaarden.

NL

Home

Hydroment:

Finition:

Partenaires:

Humidimètres

Garanties

Tarifs

Info technique

Conditions generale

Contact

Liens