Le site en langue française est encore en construction, nous nous en excusons

La gamme de produits of Les produits

Hydroment

Klik hier voor een overzicht van alle Hydroment producten en hun specificaties

Enduit régulateur d’humidité
• Hydroment SG – l’universel
• Hydroment LP – l’enduit premium

Enduit régulateur d’humidité à effet isolant thermique

• Hydroment WD – écologique, 100% à base minérale
• Hydroment WDS – grande qualité d’isolation à base de Styropor

Enduit de nivellement
• Hydroment HO – Perméable à la vapeur, blanc ét renforcé de fibres
• Hydroment FO pour WDS– Perméablé à la vapeur, renforcé de fibres

Certains produits dans la gamme d’Hydroment peuvent combiner isolation et assainissement.
Par l’application d’une couche de plâtre isolant et assainissant de 5 cm sur un mur de briques d’une épaisseur de 35 cm, le mur sera assaini, seché et isolé conformément aux normes actuels EPB!

La Solution durable pour les problèmes d’humidité!

De producten:

Hydroment Transputz SG wit
Een kant-en-klare mix van zand, wit ciment en additief. Alleen nog water toevoegen en mengen, daarna klaar voor gebruik. Elke productiegang wordt in het laboratorium getest op drukvastheid, poriënvorming en dampdoorlatendheid. Transzputz SG wit moet met de hand worden aangebracht. Geschikt voor binnen- en buitenmuren. De productie van witte ciment is ecologisch minder belastend dan grijze ciment. Bovendien is Hydroment SG wit prettiger te verwerken dan de grijze variant. Kleur wit (licht beige, zandkleurig).

Page produit SG

Hydroment Transputz LP-eco
De luxe, premium variant van Hydroment. Het zand is vervangen door glasgranulaatkorrels. Dit zorgt ervoor dat Hydroment LP lichter is, eenvoudiger te verwerken en beter isoleert.

Page produit LP

Hydroment Transputz WDS
Mix met vochtregulerend mortel met isolerende werking door de toevoeging van styropor. Kan tot 10 cm dik worden aangebracht en heeft dan een W/mk waarde van 0,066. Wordt met de machine of met de hand opgebracht.

Hydroment WDS is heel geschikt om sleuven van warmwaterleidingen, ongebruikte rolluikbakken, holle ruimten langs kozijnen en dergelijke te vullen. Het is zowel thermisch als accoustisch isolerend en makkelijk te verwerken.

Page produit WDS

Hydroment Transputz WD - het ecologische isolatiemortel
Mix met mortel minerale toevoeging met isolerende werking. Geheel ecologisch. Kan tot 6 cm dik worden aangebracht en heeft dan een W/mk waarde van 0,10. Wordt met de hand opgebracht. Hydroment WD wordt alleen op bestelling gefabriceerd.

Page produit WD

Hydroment Transputz FO
Een fijn afwerkpleister dat 2 mm dik wordt aangebracht. Dit afwerkpleister is dampopen en speciaal ontwikkeld om in het Hydroment concept te functioneren. U mag Hydroment niet afwerken met een gewoon gipspleister! U kunt het afwerkpleister ook Couleurs met pigmenten! Transputz FP is voorzien van vezels zodat een versterkt pleisterwerk scheuren voorkomt.

Hydroment Duitsland voert nog enkele andere producten die wij om verschillende redenen niet voeren. Hydroment Transputz SG wordt in Duitsland met grijze cement geproduceerd. SG met witte cement is echter veel prettiger te verwerken, is ecologischer en geeft een veel mooier eindresultaat. Hydroment voert ook een MP machine pleister. Deze is echter heel duur en niet geschikt voor zware zoutbelasting. Hydroment FP afwerkpleister is vergelijkbaar met Hydrosolf HO. FP is alleen grover en duurder. Indien gewenst kunnen SG grijs, MP en FP wel per hele pallet op bestelling geleverd worden.

Hydrosolf Humidimètres
De Hydrosolf Humidimètres zijn krachtige en veelzijdige instrumenten voor het meten en diagnosticeren van vocht in gebouwen en materialen. Dit product maakt vochtconsulenten, bouwingenieurs, architecten, stukadoors en andere vakmensen mogelijk om de vochtigheidsgraad meten in muren, vloeren en andere materialen. Op deze manier kan een gedetailleerde diagnose van de vochttoestand van het pand worden verkregen.
De digitale display geeft nauwkeurige lezing zonder gissen of fouten, terwijl een kleurcode (LED) het vocht toestand van het materiaal aangeeft.

Pigmenten

Aan het mortel van Hydroment kunnen speciale pigmenten worden toegevoegd. Deze ijzeroxidanten Couleurs de stuclaag door en door en geven een prachtige afwerking. Zeer duurzaam en natuurlijk! De pigmenten zijn verkrijgbaar in 14 Couleurs. Dit zijn allen mengelingen van de basisCouleurs oker, roodbruin en zwart.

Kalei

Hydroment kan aan buitenmuren het beste worden afgewerkt met Kaleiverf voor Hydroment. Dit is een ademende verf, verkrijgbaar in vele Couleurs.

Kalei

Hydroment kan aan binnenmuren het beste worden afgewerkt met badigeon voor Hydroment. Dit is een ademende verf, verkrijgbaar in vele Couleurs.

 

 

Klik hier voor de prijzen

NL

Home

Hydroment:

Finition:

Partenaires:

Humidimètres

Garanties

Tarifs

Info technique

Conditions generale

Contact

Liens