Le site en langue française est encore en construction, nous nous en excusons

Garanties

Productaansprakelijkheid

Hydroment is een kwaliteitsproduct dat uitvoerig getest wordt en het productieproces wordt steeds door laboratoriumproeven gecontroleerd. De resultaten van Hydroment worden door de Fabricant Hydroment Duitsland gegarandeerd.

Hierbij moeten de aanwijzingen van de Fabricant ook nauwkeurig gevolgd worden. Bij het afwijken van de gebruiksaanwijzing, experimenten met verschillende materialen en toepassingen kan de werking niet gegarandeerd worden en vervalt de garantie van de Fabricant.

Bij het gebruik van de kant-en-klare producten zoals Transputz SG, LP, WD en dergelijke mag de samenstelling niet veranderd worden.

Bij het concentraat dient het voorgeschreven zand (sable du Rhin 0-2) van goede kwaliteit te zijn. Er zijn soms leveranties van zeer fijn, stoffig zand. Andere soorten zand zijn over het Général veel minder geschikt. Bij gebruik van ander zand is de werking niet gegarandeerd. Het ciment mag wit of grijs zijn, van de voorgeschreven specificaties.

Gebruik van pigmenten: Er zijn vele verschillende soorten pigmenten. Sommigen zijn wel geschikt, velen niet! De door Hydroment aangeboden pigmenten zijn in het laboratorium getest tot een gebruik van 0% tot 1% van het totaal volume. Bij gebruik van andere pigmenten is de werking van Hydroment niet getest en niet gegarandeerd. De eerste testen met pigment zijn kort geleden uitgevoerd. Een duurtest met dampdoorlatendheid loopt nog.

Voegen

Er zijn door verschillende gebruikers experimenten gedaan bij het gebruik van Hydroment in de voegen. Deze experimenten waren succesvol, de voegen met hydroment zorgden voor het beter afvoeren van het vocht in de aangetaste muur.

De experimenten zijn echter nooit in het laboratorium of in een wetenschappelijke studie bewezen. De Fabricant van Hydroment kan daarom geen garantie op deze toepassing geven.

NL

Home

Hydroment:

Finition:

Partenaires:

Humidimètres

Garanties

Tarifs

Info technique

Conditions generale

Contact

Liens