Le site en langue française est encore en construction, nous nous en excusons

T-paint - enduit brossé

Leemstucverf Tierrafino T-paint is een innovatief en gezond produkt gemaakt van 100% natuurlijke leem ingrediënten.
Een leemstruktuurverf voor het interieur die de kleur en sprankeling van het speciale zand toont. Rustieke effecten door de natuurlijke Couleurs en het temperen van het zonlicht.
Het Couleurspalet volgt de bestaande Couleurs van Tierrafino in haar andere produkten: Blanc de Douvres, Delphi Wit, Romeins Oker, Nassau Oranje, Djennné Rood, Ayers Rock, Iquitos Groen en Gomera Grijs. Tierrafino T-paint ontleent haar kleur aan leempoeders die in verschillende groeves worden gewonnen.

Tierrafino T-paint is zeer eenvoudig door de doe-het-zelver te verwerken op alle voor muurverven geschikte ondergronden. Aanbrengen gebeurt met kwast of roller. Na droging licht afnemen met een spons en navegen met een stoffer/borstel, door deze afwerking is de kleur en glans van het zand te zien. Aanmaken en eventueel verdunnen gebeurt met water. Gereedschappen zijn zeer eenvoudig te reinigen.

Tierrafino T-paint is damp-open en vochtregulerend. Het draagt bij aan een gezond leefklimaat in huis of kantoor. T-paint kan worden toegepast in een ademende constructie. Tevens wordt het nagalmen van geluid in een kamer verkort door de korrelige struktuur.

Creëer een rustige sfeer in een levendige struktuur. Natuurlijke Couleurs komen naar voren in zanden en ­leempoeders. Tierrafino T-paint voor muren en ­plafonds in woon- en werkruimten. Rustgevend.

Tierrafino T-paint is verf en structuur in één die wordt aangebracht met een kwast of met een roller. Op onze website vindt u in PDF-formaat de technisch fiche van Tierrafino T-paint inclusief ondergronden-overzicht.

De kleur van Tierrafino T-paint wordt bepaald door aarde-pigmenten, ook zijn verschillende Couleurs te zien van de verschillende soorten zand in het
materiaal. Dat maakt Tierrafino T-paint een zeer bijzondere structuurverf.

 

Structuurverf Tierrafino Tpaint is leverbaar in verschillende verpakkingen.

6 kg Tierrafino Tpaint stucverf
= 72 stuks per palet

12,5 kg Tierrafino Tpaint stucverf
= 44 stuks per palet


NL

Home

Hydroment:

Finition:

Partenaires:

Humidimètres

Garanties

Tarifs

Info technique

Conditions generale

Contact

Liens

 

Utilisation

Le mélange des couleurs - avec des exemples

Verpakkingen - bestelnummers

Lien vers Fabricant

Dover-wit Blanc de Delphes
Ocre Romain Orange de Nassau
Rouge de Djenné Ayers Rock
Vert d’Iquitos Gris de Gomera