Le site en langue française est encore en construction, nous nous en excusons

Badigeon

Le Badigeon ou les Badigeons de chaux sont des termes pour désigner le mélange d'eau, de chaux, de pigments. On parle également de peinture à la chaux, de peinture minérale Parfois coloré, parfois blanc, épais ou transparent, appliqué sur des supports d'[enduits] le badigeon présente des qualités esthétiques incomparables.

badigeon is een kalkmatte, decoratieve verf die binnen, maar ook buiten kan toegepast worden. Binnen zijn er vele decoratieve schilder- en spateltechnieken mogelijk met de badigeon.

badigeon biedt steeds een bijzondere meerwaarde!

De badigeon leent zich zeer goed voor restauraties en renovaties van oude gebouwen. Bovendien is de badigeon een 'natuurlijke verf' met een groot traditioneel en ecologisch karakter.

Er zijn 36 standaard Couleurs aan specifiek voor badigeon.

Het aanmaken van de badigeon is de eenvoud zelve!
Het pigment wordt toegevoegd aan het aanmaakwater en nadien met badigeon poeder gemengd. Indien er minder water wordt toegevoegd kunnen diverse spateltechnieken toegepast worden.

badigeon is de ideale afwerking voor binnenmuren gesaneerd met Hydroment

Wij zijn zeer recent een samenwerking aangegaan met Ecomat. Wij hebben de Calcatex kalkverven, Tierrafino Leemproducten en Traskalkpleisters in ons assortiment opgenomen. We zijn bezig ons hele assortiment voor Batibouw te rangschikken en te presenteren. U kunt binnenkort het assortiment terugvinden in onze broschure, onze website en medio dit jaar in onze toonzaal.

De ecologische producten van Hydroment (dus alle producten uitgezonderd het styroporhoudende Hydroment WDS) zullen ook verkriigbaar c.q. bestelbaar zijn bij Ecomat.

badigeonCouleurs

badigeonCouleurs

 

NL

Home

Hydroment:

Finition:

Partenaires:

Humidimètres

Garanties

Tarifs

Info technique

Conditions generale

Contact

Liens