Toepassingen

Hydroment

Belangrijkste toepassingen van Hydroment:
Saneren van natte binnenwanden van binnenruimten en kelders door het aanbrengen van een vochtregulerende stuclaag. De vochtigheidsgraad in de muren wordt teruggebracht
. De vochtigheid wordt afgegeven aan de binnenlucht. Kelders moeten daarna goed geventileerd worden. Woonruimtes worden meestal voorzien van een Hydroment vochtregulerend stucwerk met toevoeging van isolerend supplement. Deze kan tot 10 cm dik worden opgebracht. Woonruimtes kennen meestal een droge tot zeer droge lucht zodat hier het verdampte vocht bijdraagt tot een verbeterd leefklimaat.

Saneren van natte / vochtige buitenmuren door deze geheel te voorzien van een vochtregulerende pleisterlaag. De muur is als nieuw, zouten en nitraten worden geïsoleerd in het muurwerk en het vocht wordt uit de muur afgegeven aan de buitenlucht

Saneren van een natte bakstenen buitenmuur door het aanbrengen va een sokkel van 70 tot 80 cm van Hydroment vochtregulerende pleister. Om de hele gevel te saneren is het aanbevolen om de gevel te reinigen en opnieuw te voegen.

Sneller opleveren

Hydroment is ontwikkeld voor het saneren van oude, slechte, vochtige en met zoutbelaste muren. Dankzij de unieke eigenschappen is Hydroment ook een bouwversneller. Een bouw met hydroment pleisterwerk/stucwerk of plakwerk is zeer snel droog!

Voorbeeld: Badkamerrenovatie

Een badkamer moet worden gerenoveerd. Alle oude tegels gaan van de muur en de muren worden opnieuw gestucadoord. Na het stucen moet er 14 dagen gewacht worden totdat getegeld kan worden. Een stuclaag met Hydroment kan de volgende dag betegeld worden!


Onder de buttons hiernaast vindt u meer informatie over Hydroment.

FR

Home

Hydroment:

Afwerken:

Partners:

Vochtkeuring bij aankoop huis

Garanties

Prijzen 2017

Documentatie om te downloaden

Algemene voorwaarden

Contact

Links

 

Gezocht:

Agent voor Wallonië

Klik hier voor meer info!

Waterschade? Overstroming?

Lees hier wat Hydroment voor u kan doen!

Wij stellen een diagnose en stellen een technisch rapport voor u op.

Heeft u een oud huis of oude hoeve en u overweegt injecteren?

Lees hier over de mogelijke gevolgen!

Huis kopen?

Laat een vochtkeuring doen!

Klik hier voor meer info!