Producten

Hydroment

Klik hier voor een overzicht van alle Hydroment producten en hun specificaties

De producten:

Hydroment Transputz WK
Een mortel gemaakt met Hydroment WK heeft vrijwel dezelfde eigenschappen als Hydroment SG.
Hydroment WK is een poeder dat geleverd wordt in doosjes van 150 gram. Deze 150 gram is exact de hoeveelheid om in een betonmolen van minimaal 130 liter met toevoeging van Rijnzand 0-2 mm en wit of grijs cement 59 liter mortel aan te maken. Hiermee kunt u 2,9 m2 saneren. Heeft u een kleinere betonmolen dan halveert u de voorgeschreven hoeveelheden. Hydroment WK is de goedkoopste Hydroment toepassing. Het is verkrijgbaar in een consumentenverpakking per zakje van 150 grams.
Hydroment WK kan in combinatie met witte cement uitstekend gekleurd worden met onze speciale pigmenten.

Hydroment WK is de goede en goedkoopste oplossing!

Productpagina WK

 

Hydroment Transputz SG wit
Een kant-en-klare mix van zand, wit cement en additief. Alleen nog water toevoegen en mengen, daarna klaar voor gebruik. Elke productiegang wordt in het laboratorium getest op drukvastheid, poriënvorming en dampdoorlatendheid. Transzputz SG wit moet met de hand worden aangebracht. Geschikt voor binnen- en buitenmuren. De productie van witte cement is ecologisch minder belastend dan grijze cement. Bovendien is Hydroment SG wit prettiger te verwerken dan de grijze variant. Kleur wit (licht beige, zandkleurig). Alleen op bestelling per hele pallet.

Productpagina SG

Hydroment Transputz LP-eco
De luxe, premium variant van Hydroment. Het zand is vervangen door glasgranulaatkorrels. Dit zorgt ervoor dat Hydroment LP lichter is, eenvoudiger te verwerken en beter isoleert.

Alleen op bestelling per hele pallet.

Productpagina LP

Hydroment Transputz WDS hand
Mix met vochtregulerend mortel met isolerende werking door de toevoeging van styropor. Kan tot 10 cm dik worden aangebracht en heeft dan een W/mk waarde van 0,08. Wordt met de hand opgebracht.

Hydroment WDS is heel geschikt om sleuven van warmwaterleidingen, ongebruikte rolluikbakken, holle ruimten langs kozijnen en dergelijke te vullen. Het is zowel thermisch als accoustisch isolerend en makkelijk te verwerken.

Alleen op bestelling

Hydroment Transputz WDS machine
Mix met vochtregulerend mortel met isolerende werking door de toevoeging van styropor. Kan tot 10 cm dik worden aangebracht en heeft dan een W/mk waarde van 0,08. Wordt met de machine of met de hand opgebracht.

Hydroment WDS is heel geschikt om sleuven van warmwaterleidingen, ongebruikte rolluikbakken, holle ruimten langs kozijnen en dergelijke te vullen. Het is zowel thermisch als accoustisch isolerend en makkelijk te verwerken. Kan besteld worden vanaf 2 paletten.

Alleen op bestelling per hele pallet.

Productpagina WDS

Hydroment Transputz WD - het ecologische isolatiemortel
Mix met mortel minerale toevoeging met isolerende werking. Geheel ecologisch. Kan tot 6 cm dik worden aangebracht en heeft dan een W/mk waarde van 0,10. Wordt met de hand opgebracht. Hydroment WD wordt alleen op bestelling gefabriceerd.

Alleen op bestelling per hele pallet.

Productpagina WD

Hydroment Transputz FO
Een fijn afwerkpleister dat 2 mm dik wordt aangebracht. Dit afwerkpleister is dampopen en speciaal ontwikkeld om in het Hydroment concept te functioneren. U mag Hydroment niet afwerken met een gewoon gipspleister! U kunt het afwerkpleister ook kleuren met pigmenten! Transputz FO is voorzien van vezels zodat een versterkt pleisterwerk scheuren voorkomt. Hydroment FO is zeer geschikt als afwerkpleister op Hydroment WDS.

Hydroment Duitsland voert nog enkele andere producten die wij om verschillende redenen niet voeren. Hydroment Transputz SG wordt in Duitsland met grijze cement geproduceerd. SG met witte cement is echter veel prettiger te verwerken, is ecologischer en geeft een veel mooier eindresultaat. Hydroment voert ook een MP machine pleister. Deze is echter heel duur en niet geschikt voor zware zoutbelasting. Hydroment FP afwerkpleister is vergelijkbaar met Hydrosolf HO. FP is alleen grover en duurder. Indien gewenst kunnen SG grijs, MP en FP wel per hele pallet op bestelling geleverd worden.

Alleen op bestelling per hele pallet.

Pigmenten

Aan het mortel van Hydroment kunnen speciale pigmenten worden toegevoegd. Deze ijzeroxidanten kleuren de stuclaag door en door en geven een prachtige afwerking. Zeer duurzaam en natuurlijk! De pigmenten zijn verkrijgbaar in 14 kleuren. Dit zijn allen mengelingen van de basiskleuren oker, roodbruin en zwart.

Silicaatplamuur

Hydroment kan aan binnen- en buitenmuren het beste worden afgewerkt met silicaatplamuur. Dit is een ademende plamuur, die zeer dun wordt aangebracht en is gelijk aan structuur zoals gips, zodat overgangen tussen Hydroment en het oude pleister niet zichtbaar zijn.

Silicaatverf

Hydroment kan aan binnen- en buitenmuren het beste worden afgewerkt met silicaatverf. Dit is een ademende verf, verkrijgbaar in vele kleuren.Silicaatverf is een zeer hoogwaarduige professionele verf die zeer prettig werkt en een prachtig resultaat geeft.

 

 

Klik hier voor de prijzen

FR

Home

Hydroment:

Afwerken:

Partners:

Vochtkeuring bij aankoop huis

Garanties

Prijzen 2017

Documentatie om te downloaden

Algemene voorwaarden

Contact

Links

 

Gezocht:

Agent voor Wallonië

Klik hier voor meer info!

Waterschade? Overstroming?

Lees hier wat Hydroment voor u kan doen!

Wij stellen een diagnose en stellen een technisch rapport voor u op.

Heeft u een oud huis of oude hoeve en u overweegt injecteren?

Lees hier over de mogelijke gevolgen!

Huis kopen?

Laat een vochtkeuring doen!

Klik hier voor meer info!