Garanties

Productaansprakelijkheid

Hydroment is een kwaliteitsproduct dat uitvoerig getest wordt en het productieproces wordt steeds door laboratoriumproeven gecontroleerd. De resultaten van Hydroment worden door de fabrikant Hydroment Duitsland gegarandeerd.

Hierbij moeten de aanwijzingen van de fabrikant ook nauwkeurig gevolgd worden. Bij het afwijken van de gebruiksaanwijzing, experimenten met verschillende materialen en toepassingen kan de werking niet gegarandeerd worden en vervalt de garantie van de fabrikant.

Bij het gebruik van de kant-en-klare producten zoals Transputz SG, LP, WD en dergelijke mag de samenstelling niet veranderd worden.

Bij het concentraat dient het voorgeschreven zand (rijnzand 0-2) van goede kwaliteit te zijn. Er zijn soms leveranties van zeer fijn, stoffig zand. Andere soorten zand zijn over het algemeen veel minder geschikt. Bij gebruik van ander zand is de werking niet gegarandeerd. Het cement mag wit of grijs zijn, van de voorgeschreven specificaties.

Gebruik van pigmenten: Er zijn vele verschillende soorten pigmenten. Sommigen zijn wel geschikt, velen niet! De door Hydroment aangeboden pigmenten zijn in het laboratorium getest tot een gebruik van 0% tot 1% van het totaal volume. Bij gebruik van andere pigmenten is de werking van Hydroment niet getest en niet gegarandeerd. De eerste testen met pigment zijn kort geleden uitgevoerd. Een duurtest met dampdoorlatendheid loopt nog.

Voegen

Er zijn door verschillende gebruikers experimenten gedaan bij het gebruik van Hydroment in de voegen. Deze experimenten waren succesvol, de voegen met hydroment zorgden voor het beter afvoeren van het vocht in de aangetaste muur.

De experimenten zijn echter nooit in het laboratorium of in een wetenschappelijke studie bewezen. De fabrikant van Hydroment kan daarom geen garantie op deze toepassing geven.

FR

Home

Hydroment:

Afwerken:

Partners:

Vochtkeuring bij aankoop huis

Garanties

Prijzen 2017

Documentatie om te downloaden

Algemene voorwaarden

Contact

Links

 

Gezocht:

Agent voor Wallonië

Klik hier voor meer info!

Waterschade? Overstroming?

Lees hier wat Hydroment voor u kan doen!

Wij stellen een diagnose en stellen een technisch rapport voor u op.

Heeft u een oud huis of oude hoeve en u overweegt injecteren?

Lees hier over de mogelijke gevolgen!

Huis kopen?

Laat een vochtkeuring doen!

Klik hier voor meer info!