Vochtkeuring bij aankoop onroerend goed

De aankoop van een huis is een van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven. Toch is het oipvallend hoe lichtvaardig mensen een huis kopen. Ze gaan een aantal keer kijken, vaak met de ouders en soms met een aankoopmakelaar. Maar een gedegen onderzoek doet bijna niemand.

Vocht

Veel mensen die een huis gekocht hebben komen later bij ons terecht omdat men vochtproblemen heeft. Had men dit eerder geweten had men het huis niet gekocht, of in ieder geval een lagere prijs betaald.

Voor € 75,00 kunt u door onze vochtconsulent een complete vochtmeting van het huis dat u wilt kopen laten doen. U heeft dan zekerheid dat het huis wel of geen vochtproblemen kent. U krijgt een technisch rapport welke een bij eventueel aanwezig vocht een prima onderhandelingswapen kan zijn om een lagere prijs te betalen.

Bijkomend voordeel is dat wanneer u dit technisch rapport aan de verkoper en de verkopende makelaar overhandigt, Zij zijn dan verplicht is andere potentiele kopers van de bevindingen op de hoogte te stellen. Doet zij dit niet dan zijn zij aansprakelijk voor de gevolgschade omdat verkoper en verkoopmakelaar op de hoogte waren van de vochtproblemen. Op deze wijze zullen ook concurrentkopers minder bereid zijn een hoge prijs te betalen.

Een huis kopen? Laat een vochtkeuring doen!

Prijs € 75,00 (tot 75 km van Sint Pieters Leeuw, daarbuiten + 0,20 per km)

Inbegrepen: Technisch rapport

 

FR

Home

Hydroment:

Afwerken:

Partners:

Vochtkeuring bij aankoop huis

Garanties

Prijzen 2017

Documentatie om te downloaden

Algemene voorwaarden

Contact

Links

 

 
 

Gezocht:

Agent voor Wallonië

Klik hier voor meer info!

Waterschade? Overstroming?

Lees hier wat Hydroment voor u kan doen!

Wij stellen een diagnose en stellen een technisch rapport voor u op.

Heeft u een oud huis of oude hoeve en u overweegt injecteren?

Lees hier over de mogelijke gevolgen!

Huis kopen?

Laat een vochtkeuring doen!

Klik hier voor meer info!